Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ξεκαθαρίζει για Μανωλά και τερματοφύλακα – Μπαχά: Τα έχουμε βρει με ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η μέρα της… κρίσης φαίνεται πως είναι η σημερινή στην Ένωση, τόσο για το αν θα συνεχίσει ο νεαρός αμυντικός στον “δικέφαλο”, όσο και για τον παίκτη που θα καθίσει κάτω απ’ τα γκολπόστ της ομάδας. Γερμανικό ενδιαφέρον για Γκέντζογλου
Το ζήτημα της παραμονής του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ, αλλά και η εύρεση αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Σάχα, είναι τα δυο θέματα που απασχολούν την Ένωση και τα οποία πιθανότατα σήμερα θα οριστικοποιηθούν.
 
Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να απαντήσει σήμερα στην τελική πρόταση της ΑΕΚ για επέκταση του συμβολαίου του. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ, τότε η διοίκηση θα επιδιώξει την πώλησή του για να μη χαθεί εντελώς δωρεάν σε ένα χρόνο, με τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Μπουντεσλίγκα.
 
Εκτός πάντως από τον Μανωλά, ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες υπάρχει και για τον Σάββα Γκέντσογλου. Μάλιστα στην ΑΕΚ έχουν την πληροφορία πως πολύ σύντομα θα υπάρξει πρόταση από σύλλογο της Μπουντεσλίγκα για τον διεθνή αμυντικό μέσο.
 
Όσον αφορά τον νέο πορτιέρο της ομάδας, εκτός του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Στίπε Πλετίκοσα. που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας αλλά δεν υπολογίζεται. Όμως το ετήσιο κασέ του είναι 500.000 ευρώ και όσο κι αν μειώσει τις απαιτήσεις του είναι δύσκολο να φτάσει στα επίπεδα της ΑΕΚ.
 
Για τον Κωνσταντόπουλο, η Κέρκυρα επιμένει στις 150.000 ευρώ που ζητεί για την πώλησή του και δεν δέχεται να κάνει… εκπτώσεις με την παραχώρηση κάποιου δανεικού. Στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ο 28χρονος τερματοφύλακας, Χακόμπο Σανθ, που έμεινε ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ.
 
Μπαχά: Τα έχουμε βρει με ΑΕΚ
 
Σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους έχει έρθει ο Ναμπίλ Μπαχά, όπως δήλωσε στη “Sportday”.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος φορ:
 
Για το θέμα του συμβολαίου του:
“Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω μιλήσει ξανά με την ΑΕΚ ή με τον Μανόλο τις τελευταίες μέρες, αφού δεν χρειάζεται να πούμε κάτι νέο, τα έχουμε βρει. Υπάρχει συμφωνία, ο μάνατζέρ μου θα έρθει την Τρίτη για τα τυπικά κι εγώ θα έρθω την Τετάρτη που ξεκινάμε προπονήσεις”.
 
Για τα… τυπικά που απομένουν:
“Όπως είχε πει, η δεύτερη πρόταση της ΑΕΚ είναι καλή. Ο μάνατζέρ μου θα συζητήσει με την ΑΕΚ για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου μου”.
 
Για το αν εξαρτάται η παραμονή του από αυτή του Χιμένεθ:
Δεν θέλω μονοετές συμβόλαιο, επειδή λήγει το συμβόλαιο το Μανόλο του χρόνου. Η αρχική πρόταση της ΑΕΚ ήταν για διετές και δεν με βρίσκει αντίθετο, αλλά αυτά θα συζητηθούν αναλυτικά στη συνάντηση που θα έχει ο μάνατζέρ μου με τη διοίκηση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε