Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξεκαθαρίζει του Μακούν – Τελική συνάντηση για τα μεταγραφικά

Ο Καμερουνέζος μέσος αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή της Άστον Βίλα, προκειμένου να πάρει το “οκ” και να έρθει στον Ολυμπιακό. Σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας θα έχουν την Τετάρτη οι Μαρινάκης – Βαλβέρδε.
Συνάντηση με τον Άλεξ Μακλίς αναμένεται να έχει την Τετάρτη ο Ζεάν Μακούν, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο. σήριαλ της μεταγραφής του στους “ερυθρόλευκους”.
 
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 28χρονο μέσο και πλέον το μόνο που απομένει είναι να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η ομάδα του.
 
Όπως αναφέρουν και βρετανικά ΜΜΕ ο Άλεξ ΜακΛις ζήτησε από την διοίκηση των “χωριατών” να βρεθεί ο αντικαταστάσεις του Μακούν και στη συνέχεια να γίνει είτε πώληση, είτε δανεισμός του Καμερουνέζου με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
 
Συνάντηση κορυφής θα υπάρξει σήμερα και στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” αναμένεται να έχουν την τελική συνάντηση, όπου θα κριθεί σε πόσες, αλλά και ποιες προσθήκες θα προχωρήσει η ομάδα ώστε να εμφανιστεί ακόμη δυνατότερη ενόψει και των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε