Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ξεκάθαρος ο Παναθηναϊκός για Μπεργκ! Μίλησε με Αλαφούζο ο Σουηδός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί ο Μάρκους Μπεργκ να πιέζει για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή του στην Αλ Αΐν, αλλά ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε στον παίκτη πως θα τον αφήσει να φύγει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Επικοινωνία του Σουηδού με Αλαφούζο.

Από εκεί που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έψαχναν -και δεν έβρισκαν- τον Μάρκους Μπεργκ για να δουν τι συμβαίνει με την φημολογούμενη μετακίνηση του στην Αλ Αΐν, την Τρίτη η πλευρά του Σουηδού όχι μόνο εμφανίστηκε, αλλά ασκεί και πιέσεις για να γίνει η μετεγγραφή.

Ο μάνατζερ του παίκτη επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να μεταφέρει την πρόταση της ομάδας των ΗΑΕ, αλλά η συγκεκριμένη προσφορά απείχε κατά πολύ με αυτά που ζητάνε οι “πράσινοι”.

Ο Σουηδός επιθετικός προσπάθησε να πάρει την κατάσταση στα… χέρια του και μίλησε απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει από το “τριφύλλι”. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, οι Άραβες “ανέβηκαν” στην προσφορά τους, η οποία όμως είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτά που ζητάει ο Παναθηναϊκός.

Το deal φαίνεται πως δυσκολεύει όλο και πιο πολύ, αφού ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τίποτα λιγότερα από τα 5,2 εκατ. που είναι η ρήτρα του Μπεργκ (υπάρχει και έντονη ενόχληση από τον τρόπο που ο παίκτης χειρίστηκε την όλη υπόθεση). Αν δεν αλλάξει κάτι, η κατάσταση φαίνεται πως θα πάει στα… άκρα, με τους “πράσινους” να μην επιτρέπουν την πραγματοποίηση της μετεγγραφής και να περιμένουν τον Σουηδό να δώσει το “παρών” στην “πρώτη” της ομάδας για τη νέα σεζόν…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε