Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις τέσσερις “λεγεωνάριοι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φάνης Γκέκας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Φορτούνης ακολουθούν από την Δευτέρα πρόγραμμα συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ξεκινώντας έτσι νωρίτερα την προετοιμασία τους με την Εθνική.

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση της Γαλανόλευκης για την Αυστρία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής για το Euro και ορισμένοι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη τις προπονήσεις.

Οιι διεθνείς ταξιδεύουν στις 22 Μαΐου για Αυστρία, όμως όσοι δεν έχουν πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις και χωρίς να είναι υποχρεωτικό αποφάσισαν να γυμνάζονται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή.

Έτσι, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Φάνης Γκέκας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Φορτούνης ακολουθούν από την Δευτέρα πρόγραμμα συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά,

Να τονίσουμε πως ο αμυντικός της Σάλκε ταλαιπωρείται από θλάση, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσει αγωνιστικά προς το τέλος Μαΐου (πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Αρμενία (31/5).

Να πούμε ακόμα πως σημαντική ημερομηνία για πολλούς διεθνείς θα είναι η Πέμπτη 17/5, αφού τότε ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τους 25 “εκλεκτούς” του από τους οποίους θα προκύψει η τελική 23άδα που θα ταξιδέψει για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας (οι τελικές αποφάσεις μέχρι τις 29/5).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε