Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκίνησαν το μέτρημα Ολυμπιακός και Ριέρα, 2-0 την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τον Ριέρα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ολυμπιακός πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης”. Τον δρόμο άνοιξε ο Μέλμπεργκ. Εξαιρετικός και πάλι ο Φετφατζίδης.

Το LIVE του αγώνα

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα στηριζόμενος κυρίως στις εξάρσεις κάποιων παικτών του. Η Κέρκυρα ξεκίνησε το ματς “ταμπουρωμένη” στο μισό γήπεδο δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Οι γηπεδούχοι απείλησαν σοβαρά για πρώτη φορά στο 28΄με τον Ριέρα και ένα λεπτό αργότερα κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Μέλμπεργκ μετά το κόρνερ του Ιμπαγάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο η Κέρκυρα προσπάθησε να βγει στην επίθεση και άφησε χώρους στον Ολυμπιακό. Ο Φετφατζίδης μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Κωνσταντόπουλο σε τρεις περιπτώσεις, αλλά ο νεαρός ήταν αυτός που σέρβιρε στον Ριέρα στο 85ο λεπτό και ο Ισπανός με όμορφο σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 2-0.
 
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε