Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξεκίνησε η επιχείρηση…Βοσνία – Τζιόλης: Ευχαριστημένοι μόνο με έξι βαθμούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση την Δεύτερα για τους διεθνείς ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βοσνία την Παρασκευή στο Καραϊσκάκης. Το απόλυτο των βαθμών στα δύο παιχνίδια με Βοσνία (εντός) και Σλοβακία (εκτός), έθεσε ως στόχο ο αμυντικός μέσος της Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή με τις ομάδες τους, έκαναν αρχικά χαλάρωμα και στη συνέχεια τρέξιμο. Έξτρα σπριντ για τους Κατσουράνη, Γκέκα, Δημούτσο και Μήτρογλου που δεν είχαν 90λεπτες υποχρεώσεις χτες.

Αποθεραπεία και αποφόρτιση ακολούθησε αρχικά ο Φορτούνης και στη συνέχεια ο Καραγκούνης. Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, όλα καλά τόσο με τον Σαμαρά (που θα αγωνιστεί με νάρθηκα) όσο και με τον Μανιάτη (που είχε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα κάποιες ενοχλήσεις).

Τέλος, κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες, Καρνέζης, Λάμπρου και Γλύκος. Ο Τζαβέλλας θα ενσωματωθεί με την αποστολή την Τρίτη.

Κάλεσε Τζαβέλλα ο Σάντος

Να τονίσουμε ακόμα πως ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ράμματα στο αριστερό του μάτι, αφού τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Σαουθάμπτον. Ο μικροτραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τις αναμετρήσεις απέναντι σε Σλοβακία και Βοσνία.

Για τα παιχνίδι με τη Βοσνία και τη Σλοβακία μίλησαν ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Κωνσταντίνος Λάμπρου.

Ο Έλληνας μέσος του ΑΠΟΕΛ τόνισε: “Τα δύο παιχνίδια που μας περιμένουν είναι πολύ δυνατά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ματς με τη Βοσνία θα είναι δύσκολο και πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι να είναι καλή.

Πλέον έχουμε αγώνες στα πόδια μας αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την ημέρα που θα βρεθούμε. Ευχαριστημένος πάντως θα είμαι με την κατάκτηση των έξι βαθμών και μόνο”.

Από την πλευρά του ο νεαρός τερματοφύλακας τόνισε: “Εχω περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες αλλά το να παίζεις για την ανδρών είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Θεωρώ ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη και απαιτεί συγκέντρωση για 90 λεπτά. Ο Φερνάντο Σάντος με καλωσόρισε στην ομάδα ενώ και οι συμπαίκτες μου με δέχθηκαν πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα άγχος γι’ αυτό στο αεροπλάνο αλλά είναι όλα οκ. Πρότυπό μου από τα παιχνίδια του Euro 2004 είναι ο Νικοπολίδης. Μου άρεσε ο τρόπος που έδινε οδηγίες στην άμυνα και η ηρεμία του. Εγώ πιστεύω ότι είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός καθώς και στο παιχνίδι μου με τα πόδια”.

Σάντος: Αποτυχία αν δεν πάμε στο Μουντιάλ

Ο Σάντος κάλεσε Χριστοδουλόπουλο – Πλήγμα με Χολέμπας

Σαρρής: Προτεραιότητα μας η ισονομία στο πρωτάθλημα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε