Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξεκούραστος στο ντέρμπι… Θεού θέλοντος

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό  θα πάει στο ντέρμπι ξεκούραστος αφού οι καιρικές συνθήκες στην Δυτική Αττική δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα με την Ηλιούπολη για την 4η φάση του Κυπέλλου.

Ο διαιτητής κ. Θάνος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και είδε πως η μπάλα δεν μπορούσε να σκάσει σε κανένα μέρος του γηπέδου. Στις 20:05 ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί και οι περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τα συνθήματα για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό,

Το γεγονός πως το ντέρμπι των «αιωνίων» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο δεν επιτρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη κι έτσι θα πρέπει να οριστεί νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ. Ούτως ή άλλως από τν στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι εύκολο να βρεθεί μία κενή ημερομηνία.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού που  δεν παρατάχθηκε ποτέ στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”: Πάρντο, Μοντεστό, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Χολέμπας, Μήτρογλου, Ρόμενταλ, Νέμεθ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε