Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξεναγήθηκε στου Ρέντη ο Ζαρντίμ – Από Πέμπτη οι ανακοινώσεις(ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε την Τρίτη με την διοίκηση του Ολυμπιακού, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Αν και από την ΠΑΕ δεν κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, όλα δείχνουν πως ο Ζανρίμ θα είναι ο νέος τεχνικός των “ερυθρόλευκων”. Από Πέμπτη οι ανακοινώσεις

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα ολοκληρώθηκε την Τρίτη η δεύτερη συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κορυφαίος τεχνικός του πορτογαλικού πρωταθλήματος, που βρίσκεται από την Δευτέρα στην Αθήνα, έδωσαν τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για διετή συνεργασία.

Έδωσαν τα… χέρια Μαρινάκης και Ζαρντίμ -Μένει η ανακοίνωση

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από όσα αντίκρισε. Μαζί του βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, αλλά και ο υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας και σύμβουλο της διοίκησης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

ΦΩΤΟ Newsports

Ο 38χρονος προπονητής, που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα, αναχωρεί εντός της ημέρας για την Πορτογαλία, αλλά οι ανακοινώσεις για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, θα πρέπει να αναμένονται από Πέμπτη και έπειτα.

ΦΩΤΟ Newsports

Απ’ τον Ολυμπιακό πάντως έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία: “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό”, ενώ επισημαίνουν πως τα όσα γράφτηκαν σε ορισμένες ιστοσελίδες, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν σε ραδιόφωνα δεν στέκουν, τονίζοντας πως κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν είδηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε