Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξένο σώμα ο Αμανατίδης στην Άιντραχτ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής της ομάδας της Φρανκφούρτης, Μίκαελ Σκίμπε τόνισε πως ο Έλληνας επιθετικός έχει “τελειώσει” μετά την κριτική που του άσκησε.
Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις του Γιάννη Αμανατίδη με τον προπονητή της Αϊντραχτ, Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος έθεσε εκτός ομάδας τον Έλληνα επιθετικό. “Ο Αμανατίδης έχει τελειώσει πλέον και δεν έχει ρόλο στα πλάνα μου”, ήταν τα λόγια του Σκίμπε στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Λεβερκούζεν.
 
Μάλιστα στην συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός εμφανώς εκνευρισμένος απέφυγε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις για τον Αμανατίδη: “Εχετε άλλες ερωτήσεις; Ειδάλλως θα πάω τώρα στην προπόνηση”, ήταν το σχόλιο του Σκίμπε που επανέλαβε πως ο Αμανατίδης θα συνεχίσει να προπονείται αλλά δεν έχει πλέον κανένα ρόλο στα πλάνα του.
 
Νωρίτερα και με αφορμή τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο ομογενής επιθετικός εξέφρασε δημοσίως τα παράπονά του, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του προπονητή του Μίχαελ Σκίμπε. “Ας αφήσει ο κόουτς τη δικαιολογία ότι δεν είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν ευσταθεί. Μόνο στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισα προβλήματα φυσικής κατάστασης μετά τις δύο σοβαρές επεμβάσεις στο γονάτο”, υποστήριξε ο Αμανατίδης στοχοποιώντας ξεκάθαρα τον Σκίμπε για τον παραγκωνισμό του.
 
Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το ξέσπασμά του, ο 29χρονος στράικερ σημείωσε ότι “κάθε παίκτης έχει την ανάγκη να νιώθει σημαντικός για την ομάδα. Είναι άλλωστε δύσκολο τόσο για μένα όσο και για τους άλλους να κάνουν τη διαφορά παίρνοντας μόνο μερικά λεπτά συμμετοχής”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε