Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος!

Ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό ο Χριστοδουλόπουλος!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα άφησε εκτός αποστολής τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον διεθνή άσο πως δεν υπολογίζεται για την συνέχεια. Μέσα ο Μπουμσόνγκ!

Οι πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διανύει τις τελευταίες μέρες της καριέρας του στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωθηκαν. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά άφησε εκτός τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Χριστοδουλόπουλος αναζητάει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να λυθεί η συνεργασία τους.

Αντίθετα, στην αποστολή μετά από πολύ καιρό βρίσκεται ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αλλά και οι Φορναρόλι, Βελάσκες, Βύντρα και Σπυρόπουλο, με τον Κουίνσι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Χριστοδουλόπουλο στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βοιωτούς.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής 5-2 και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό αποτελείται από τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Μαρίνο, Βελάσκες, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούση, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Μπουμσόνγκ, Φορναρόλι και Σπυρόπουλο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Χάθηκε κάθε σοβαρότητα, πάμε στα δικαστήρια!

Το ΔΣ του Παναθηναϊκού τελείωσε το Πριγκιπικό… παραμύθι

Άφαντα τα λεφτά του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό – Νέα διορία ζήτησε ο Φεϊζάλ – Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ

Ντε Βινσέντι: Δεν θέλω Ολυμπιακό – Έχω αποφασίσει Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζουν όλα με τον Πρίγκιπα – Κρίσιμη ημέρα στον Παναθηναϊκό

Ένα βήμα πιο κοντά στη συμφωνία Παναθηναϊκός και Πρίγκιπας

Ρότσα: Δύσκολα θα γίνει άλλη μετεγγραφή

Η Αταλάντα θέλει τον Ντίνα – Κανένα προσύμφωνο με Παναθηναϊκό!

“Κάποιος δίνει… χαρτζιλίκι στον Τσάκα και θα τον μάθω”

“Δώστε μας τα ονόματα του Δ.Σ.”

Μετεγγραφική “επίθεση” από Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε