Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ξεπέρασε τα 2000 μέλη η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” – Μέλος και ο Νίνης

Ξεπέρασε τα 2000 μέλη η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” – Μέλος και ο Νίνης

Το πρωί της Πέμπτης τα μέλη της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” ξεπέρασαν τους 2000, ενώ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα είναι πάνω από 1,5 εκα. Ευρώ. Την προσπάθεια στήριξε και ο Σωτήρης Νίνης παρά το γεγονός πως έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η εγγραφή μελών στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”. Το πρωί της Πέμπτης τα μέλη ξεπέρασαν τις 2000, ενώ το ποσό που είχε συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη την ώρα ήταν 1.516.250 ευρώ.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλλε και ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Πάρμα, καταθέτοντας το ποσό των χιλιών ευρώ, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της. 

Αναλυτικά: 

Μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο μικρός δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο «Σωτηράκης» μια μέρα πριν αναχωρήσει για την Ιταλία έγινε κι αυτός μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία καταθέτοντας το ποσό των χιλίων ευρώ. Αυτό που έχουμε να ευχηθούμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και… εις το επανιδείν.

Μία… ανάσα από Φορναρόλι ο Παναθηναϊκός – Αισιοδοξία για Κουίνσι

Διαβάστε τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε