Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Ξεπουλάνε τον Πανιώνιο και εγώ δεν συμμετέχω”

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν Κύπριοι επενδυτές και πως όλα γίνονται για να περάσει ο σύλλογος σε παράγοντες που όπως ο ίδιος λέει δεν έχουν σχέση με την ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση του Γεράσιμου Βεντούρη και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του μιλώντας στον Sentra FM:

“Με ένα από τα δύο ονόματα που ακούγονται έχω σχέση και επικοινώνησα μαζί του για να τον ρωτήσω. Μόλις του το είπα απάντησε πως κανείς Κύπριος δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να αγοράσει τον Πανιώνιο. Είναι φανερό πως υπάρχει κάποια συμπαιγνία από κάποιους παράγοντες του ποδοσφαίρου, από άλλη ΠΑΕ να βάλει το χέρι στην ομάδα.
 
Δεν θα βοηθήσω στο ελάχιστο να πάει η ομάδα σε μη Πανιώνια χέρια. Πρόκειται για μια σκοτεινή διαδικασία ξεπουλήματος. Πλέον παύω να έχω και το πόστο του αντιπροέδρου και θα είμαι στην διοίκηση ως τις 30 του μήνα. Μετά θα απαλλάξω από την παρουσία μου όσους ενοχλώ στην αγοροπωλησία.”

Νωρίτερα η επιστολή του κυρίου Τσολακάκη προς τον Γεράσιμο Βεντούρη είχε αναρτηθεί στο site του Πανιωνίου κάτι που ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ:
 

Αγαπητέ Γεράσιμε,
Επί ευκαιρία των τελευταίων εξελίξεων ως προς τη πώληση του Μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τις ενέργειες, τις πράξεις και τις δηλώσεις σου, καθώς και των κ.κ. Κατσιφαράκη και του τεχνικού κ. Λεμονή, διαφωνώ πλήρως.
Για τους λόγους αυτούς αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στην σκοτεινή διαδικασία ξεπουλήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ως αυτή εκ των προτέρων έχει σχεδιαστεί.
Άλλωστε γνωρίζεις καλώς ότι από την πρώτη στιγμή και με τις πρώτες συνομιλίες, ήμουν διαφωνών κάθετα.

Μελετώντας την προσφορά που έφτασε στα χέρια σου και κοινοποιήθηκε δημόσια, είμαι σε θέση να σου δηλώσω απερίφραστα ότι είμαι με το μέρος των κυρίων επενδυτών εφόσον είναι οι κ.κ. Παρασκευαϊδης και Λανίτης,  που εντέχνως διέρρευσε στον τύπο.

Εάν όμως δεν είναι οι συγκεκριμένοι ή έστω ένας εξ’ αυτών, θα με βρεις αντίθετο και σε σκληρή στάση, απέναντί σου καθώς και όλων εκείνων που παρασκηνιακά οργανώνετε το ξεπούλημα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ανεξάρτητα με τα παραπάνω, παραμένω στη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μέχρι 30/6/2011, που θα έχει ολοκληρωθεί ο Ισολογισμός και κυρίως για να είμαι στο Διοικητικό Συμβούλιο κατά την παρουσία του κ. Λεμονή, που οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις απαράδεκτες δηλώσεις του στις 10/06/2011, τον οποίο στήριζα όλο το χρονικό διάστημα της παρουσίας μου.

Γεράσιμε, θέλω να συναντηθούμε επειγόντως και προπάντων πριν το Διοικητικό Συμβούλιου του Ερασιτέχνη στις 14/6/2011, προκειμένου να προσπαθήσουμε να είμαστε οι δυο μας ενωμένοι και όχι σε αντιπαράθεση.
Κ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε