Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξεσηκωμός στο Κλίβελαντ για την επιστροφή του Λεμπρόν!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Η μεταγραφή του το καλοκαίρι από τους Καβαλιέρς στους Χιτς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Τώρα, ο Λεμπρον Τζέιμς ετοιμάζεται για την αντάμωση με τους “προδομένους” φιλάθλους του Κλίβελαντ.

Βάσει του προγράμματος οι Χιτ θα υποδεχθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/12) το Ντιτρόιτ και η παραμονή τους στο Κλίβελαντ θα είναι… ολιγόωρη. Από το ξενοδοχείο απευθείας στο γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στο Μαϊάμι. Ολα αυτά για ευνόητους λόγους.
 
 
 
Το sold-out στην Quicken Loans Arena είναι δεδομένο εδώ και εβδομάδες. Μονάχα κάποια εισιτήρια πωλούνται μέσω ιντερνετ για θέσεις γύρω από τον αγωνιστικό χώρο στα1.700 δολάρια!
 
 
 
“Θα είναι πολύ δύσκολο αλλά θα πάω εκεί για να νικήσω σε έναν αγώνα μπάσκετ. Κατανοώ πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλαθλοι με τα σπορ. Είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε πρόκληση και αν δεχτώ. Θα είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Εχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτή την πόλη. Πολλές φορές, για όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, έχω ευχαριστήσει αυτή την πόλη αλλά και τους φιλάθλους της οι οποίοι μου έδωσαν την ευκαιρία, εκτός από το να εξελίξω το ταλέντο μου, να ωριμάσω και να γίνω από παιδί, άντρας”, δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

 
 
Την ίδια ώρα ο Λεμπρον και η παρέα του γνώριζαν την συντριβή από τους Σέλτικς με 106-87.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μπόστον Σέλτικς 87-106
Φιλαδέλφεια 76ερς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 88-79
Ορλάντο Μάτζικ – Ντιτρόιτ Πίστονς 90-79
Νιου Γιορκ Νικς – Νιου Τζέρσεϊ Νετς 111-100
Μέμφις Γκρίζλις – Λος Άντζελες Λέικερς 98-96
Σακραμέντο Κινγκς – Ιντιάνα Πέισερς 98-107
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Σαν Αντόνιο Σπερς 98-118

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε