Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξέσπασε και ο Γκουαρντιόλα: Γ… άρχοντας των μίντια ο Μουρίνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γκουαρντιόλα μπορεί να έχει δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα του Πλανήτη αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Μουρίνιο στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Αυτό δεν το άντεξε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και χρησιμοποιώντας εκφράσεις που δεν συνηθίζει επιτέθηκε στον Πορτογάλο. Δείτε το βίντεο με την κόντρα των δύο προπονητών.

Ο Μουρίνιο όλο το προηγούμενο διάστημα έστρεψε τα φώτα πάνω του με τις δηλώσεις που έκανε για τους διαιτητής των αγώνων κόντρα στην Μπαρτσελόνα και κατάφερε να αποφορτίσει τους παίκτες του, τραβώντας όλη την προσοχή.

Ο Πορτογάλος κέρδισε από αυτή την τακτική μιας και στον τελικό του κυπέλλου ο Μαγιένκο δίστασε σε αρκετές περιπτώσεις να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ο Γκουαρντιόλα αντιλήφθηκε το παιχνίδι του Μουρίνιο και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε τον Πορτογάλο: Γ… άρχοντα των μίντια.

Η ατάκα του αυτή έχει γίνει πρώτο θέμα στα Ισπανικά ΜΜΕ, με τις καταλανικές εφημερίδες να αποθεώνουν τον Γκουαντιόλα και της Μαδριλένικες να τον “κράζουν”.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα πράξη τρίτη και… σπουδαιότερη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε