Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Καλόπουλος – Τα “έχωσε” σε όλους!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θεσσαλονικιός πρώην -πλέον- ρέφερι ξέσπασε κατά πάντων στην ομιλία του στο σεμινάριο διαιτητών, όπου και βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Ο κ. Καλόπουλος γνώρισε την αποθέωση από τους υπόλοιπους διαιτητές της Λίγκας που τον χειροκρότησαν παρατεταμένα, ενώ στην ομιλία του εκτόξευσε βολές κατά πρώην και νυν μελών της ΚΕΔ, διαιτητών, παραγόντων και δημοσιογράφων!

Τα… βέλη του πήγαν αρχικά προς τα ΜΜΕ, τονίζοντας πως τον πολέμησαν αρκετοί δημοσιογράφοι ενώ αναφέρθηκε και σε… κατευθυνόμενους σεναριογράφους.

Μάλιστα άφησε “αιχμές” για πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, λέγοντας: ”ίσως κάποιοι δε μπορούν να με καταλάβουν γιατί δεν τους αξίωσε ο Θεός να κάνουν οικογένεια, παρά τους μεγάλους σταυρούς και το πρόσωπο του καλού χριστιανού”, ενώ για νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, είπε: “Συμπαρασταθείτε στους διαιτητές, μην προσυπόγραφετε ελαφρά τη καρδία τις θανατικές καταδίκες τους για να σώσετε τις θέσεις σας. Άλλωστε, κάποιους από εσάς σας παύσανε αμέσως μετά το ματς που διαιτητεύσατε”.

Επίσης παρουσία του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο Δημήτρης Καλόπουλος είπε για την ΕΠΟ:
“Ελαφρύνετε τις αποστολές της Εθνικής ομάδας από ανθρώπους, που ίσως δεν είναι αναγκαίο να παραβρίσκονται ακόμη και αν είναι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ με τις οικογένειές τους”.

Από εκεί και πέρα, στην συνέχεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, παρέδωσε τα σήματα της FIFA στους διεθνείς διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κωνσταντινέας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε