Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξέσπασμα από Κόμπι: Θα τους πλακώσω στο ξύλο!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η νέα ήττα των Λέικερς στο Λος Αντζελες έφερε το… ξέσπασμα του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Πάου Γκασόλ, ενώ τόνισε πως οι συμπαίκτες του πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας, διαφορετικά “…θα τους σπάσω στο ξύλο!”

Ο αρχηγός των “λιμνανθρώπων”δεν δίστασε να ασκήσει δημόσια κριτική στον Πάου Γκασόλ για την αγωνιστική του συμπεριφορά χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια.

Ο Ισπανός έχει χάσει αρκετό χρόνο συμμετοχής, λόγω της απόκτησης του Ντουάιτ Χάουαρντ και παρακολούθησε τα τελευταία λεπτά του αγώνα από τον πάγκο.

“Δεν μπορείς να κλαίγεσαι γι’ αυτό και να γκρινιάζεις. Γίνε άντρας. Βάλε παντελόνια και προσαρμόσου”, τόνισε ο Μπράιαντ και πρόσθεσε: “Είμαι σίγουρος πως δεν θα χαντακωθεί ο Γκασόλ. Είμαι συμπαίκτης του χρόνια τώρα και ξέρω πώς να τον μεταχειρίζομαι. Πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, ακόμη κι αν δεν μπορεί να παίζει τόσο συχνά κοντά στο καλάθι όσο θα ήθελε. Έχει το ταλέντο για να τα καταφέρει. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και πρέπει να το κάνει. Τελεία και παύλα. Θα τους πλακώσω στο ξύλο όλους στα αποδυτήρια αν δεν το κάνουν”.

Το Ορλάντο “εκδικήθηκε” τον Χάουαρντ (VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε