Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξέσπασμα Νιόπλια: Έλα εσύ να κάτσεις στον πάγκο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τη νίκη – μισό πρωτάθλημα στο Περιστέρι ο προπονητής του Παναθηναϊκός “βγήκε από τα ρούχα του” όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του Καραγκούνη και μίλησε ακόμα και για τον Ντε Μος και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Νιόπλιας βρήκε την αφορμή για να απαντήσει σε αρκετούς που του καταλογίζουν λάθη τον τελευταίο καιρό όταν ρωτήθηκε γιατί ο Γιώργος Καραγκούνης δεν μπήκε νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. 

“Άντε πάλι τα ίδια. Εντάξει ρε παιδιά, αν είναι να μην έχουμε προπονητή στον πάγκο, να είσαι εσύ προπονητής. Συγγνώμη που σου μιλώ έτσι, αλλά έλεος. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τόσους διεθνείς, δεν μπορείς να ακυρώνεις τέτοιους παίκτες, να τους αλλάζεις εύκολα στο 45’ και στο 50’ όταν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Ποια σοβαρή ομάδα στον κόσμο το κάνει αυτό; Δεν μπορώ να ακυρώσω παίκτες όπως ο Σισέ, ο Σαλπιγγίδης, ο Ζιλμπέρτο, ο Λέτο που είναι παίκτες μια στιγμής; Είναι παίκτες αναγνωρισμένης αξίας. Όταν θες την πάσα, την εξυπνάδα, ψάχνεις να βρεις τον κατάλληλο χρόνο.
Όλα αυτά φαίνονται ωραία, αλλά δεν έχουμε την άνεση να κάνουμε όπως στην Καβάλα, που κάνει αλλαγές στο 30’. Ας έλθει να αλλάξει το Λέτο. Άλλα ας μιλήσουμε και λίγο για το ματς με τον Ολυμπιακό με τις αλλαγές. Πάλι εκεί δεν θέλαμε να ακυρώσουμε τους παίκτες μας. Βάζει ο Μπάντοβιτς 2 σέντερ φορ, καλά έκανε, εμείς δεν θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά να φρεσκάρουμε την ομάδα. Θέλαμε τον ένα βαθμό γιατί έχανε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και ήρθε έτσι το ματς. Θα γίνει και ένα παιχνίδι μπάχαλο αν είναι να θυσιάσουμε κάτι, για το αποτέλεσμα”, ήταν η αντίδραση του τεχνικού του τριφυλλιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε