Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Ξέσπασμα” Βλάχου για το ταξίδι στην Αγγλία: Περνάω τραγικά!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της ΑΕΚ κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Τσέστερ “ξεσπάθωσε” και αναφέρθηκε τόσο στις αποχωρήσεις βασικών παικτών όσο και στο ταξίδι της ομάδας στην Αγγλία.

Ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε ότι θα παλέψει μαζί με τους παίκτες αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευση του από τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Αναφέρθηκε στις πωλήσεις παικτών αλλά και στο ταξίδι στο Τσέστερ που το θεωρεί εντελώς αχρείαστο και επιπλέον ταλαιπωρία για τους ποδοσφαιριστές.

“Δουλεύουμε πολύ σκληρά αυτό είναι σίγουρο. Δουλεύουμε ίσως και παραπάνω από όσο θα έπρεπε, ειδικά για κάποια παιδιά που πέρσι ήταν στην κάτω των 20. Σε πολύ μικρό διάστημα καλούνται όχι μόνο να γίνουν επαγγελματίες, αλλά και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και της ιστορίας της ΑΕΚ. Όμως έχουν δικαίωμα στο όνειρο και στην ελπίδα. Τα παιδιά αυτά πρέπει να καταλάβουν που έχουν έρθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το μήνυμα προσπαθώ να τους περάσω κάθε μέρα. Νομίζω ότι δεν είναι μόνοι τους, όπως λέει και το συγκλονιστικό τραγούδι της Λίβερπουλ. Θα δώσουν μάχη και αγώνα και οι ψυχές των ΑΕΚτζήδων είναι δίπλα τους. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει ως επαγγελματίες, αυτό που αρμόζει για ένα σύλλογο, για τον οποίο έχουμε και αισθήματα, θα δώσουμε τίμια μάχη με ήθος και επαγγελματισμό, αγάπη και ποτέ δεν ξέρεις…

Όταν ήρθα άκουγα και διάβαζα για τα προβλήματα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ποτέ το μέγεθος τους. Όταν ήρθα ήταν εννιά οι επαγγελματίες που είχαν μείνει στην ΑΕΚ και από την μέρα που έχω έρθει έχουμε μόνο αποχωρήσεις. Πίστευα ότι θα είχαμε τουλάχιστον 10-12 παιδιά που θα είχαν εικόνες από Σούπερ Λίγκ και μαζί με τα μικρά να φτιάχναμε μια ομάδα, δε θα πω ανταγωνιστική, που θα μάχεται και θα παλεύει. Περνάω τραγικά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν ήθελα να φύγει κανείς από αυτούς τους παίκτες. Δυστυχώς όμως οι ανάγκες του συλλόγου είναι τεράστιες. Ξέρετε τα οικονομικά προβλήματα καλύτερα από εμένα και όσοι πωλήθηκαν ουσιαστικά σώζουν την ΑΕΚ.

Γιατί με τα λεφτά που πήραμε θα παίξουμε στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και νιώθω την ανάγκη να το πω, την έφεραν σε αυτή την κατάσταση και την απαξίωσαν οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες. Και αυτό με πληγώνει πιο πολύ.

Και θα πω κάτι για το ταξίδι. Δεν σκέφτονται τα παιδιά και την ΑΕΚ; Πρέπει να τραβάει η ΑΕΚ όλες αυτές τις ταλαιπωρίες και τις κακουχίες; Το λέω με λύπη και με θλίψη, αλλά είμαστε μαχητές. Έχω μάθει να παλεύω και αυτό θα κάνω και τώρα.”

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με 29 παίκτες στην Αγγλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ θα δώσει και φιλικά παιχνίδια.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
.
Δεν συμφώνησαν για… φιλικό διαζύγιο ΑΕΚ και Καράμπελας

Προθεσμία πέντε ημερών απ’την εφορία – Πήρε ασφαλιστική η ΑΕΚ

Όλα ανοικτά με ΑΕΚ και Μάντζιο–Ξεκαθαρίζει σε νέο ραντεβού

Άλλος για την…έξοδο-Φεύγει και ο Καράμπελας από την ΑΕΚ!

Η αποστολή της ΑΕΚ για Αγγλία – Εκτός οι Καράμπελας-Κοντοές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε