Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέσπασμα Ζαγοράκη: Εγώ πλέον δεν υπάρχω!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο αλλά κυρίως η εισβολή των οπαδών στο γήπεδο έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, σε συζήτηση που είχε με φίλους της ομάδας.

Στον τελικό η ΑΕΚ – “Άλωσε” την Τούμπα, γλίτωσε απ’ τη… ζούγκλα!

Περίπου 70 φίλοι του ΠΑΟΚ έμειναν μέχρι αργά το βράδυ έξω από την Τούμπα και περίμεναν τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όταν αυτός έκανε την εμφάνιση του ξεκίνησε ένα μπαράζ ερωτήσεων για όλα τα θέματα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου ήταν εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν και είναι χαρακτηριστική η ατάκα του: “Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ…ς. Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό.”

Οι οπαδοί ξεκαθάρισαν στον Ζαγοράκη ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που διοικεί την ΠΑΕ και του τόνισαν ότι αυτός ήταν που συσπείρωσε τον κόσμο και έφερε 20.000 διαρκείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ που ενημερώθηκε και για τα όσα είπε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που έκανε λόγο για οφειλές 7 μηνών, αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε