Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξεχωρίζουν τρεις περιπτώσεις απ’ την Αργεντινή για Ολυμπιακό

Ξεχωρίζουν τρεις περιπτώσεις απ’ την Αργεντινή για Ολυμπιακό

Ο “κατάσκοπος” των “ερυθρόλευκων” στην Αργεντινή έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά στους πρωταθλητές Ελλάδας σε τρεις θέσεις. Ρίχνει τις απαιτήσεις του για να μείνει ο Μακούν. Θέλει Μήτρογλου ο ΑΠΟΕΛ.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει δεκάδες αγώνες και έχει “τσεκάρει” αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ”, ο σκάουτερ του Ολυμπιακού εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται ως επιτελικοί μέσοι, αλλά και στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής. Ο Μπαρμπαλιάς ξεχώρισε τον Βαλέρι της Λανούς, που μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες της επίθεσης, τον Ροντρίγκεζ της Ιντεπεντιέντε, τον Πέρεζ της Εστουντιάντες καθώς και τον Μπατάλια της Ουρακάν.

Ο εκπρόσωπος των “ερυθρολεύκων” ωστόσο, έχει στρέψει την προσοχή του στη Βελέζ από την οποία έχει ξεχωρίσει τρεις παίκτες. Ψηλά στη λίστα ο επιθετικό Μαρτίνεζ (ΦΩΤΟ), ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις του επιτελικού χαφ Αουγκούστο Φερνάντεζ και του κεντρικού μέσου Καντέρος.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Μήτρογλου φέρεται να βρίσκεται στο “στόχαστρο” του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος σκοπεύει να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού. Στο… μέτωπο των ανανεώσεων, ο Ζαν Μακούν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του για να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την νέα σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε