Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ξορκίζει” τον τίτλο του φαβορί ο Μπλατ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της Μακάμπι δεν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης από τον Παναθηναϊκό παρά το μπρέικ που έκανε στο δεύτερο ματς.

Ομπράντοβιτς: Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και στην πρόκριση

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στα δύο προσεχή ματς της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final 4.

“Για μένα δεν ήταν έκπληξη η νίκη μας στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς βελτιωθήκαμε σημαντικά από την Τρίτη στην Πέμπτη. Όμως δεν θεωρώ και πάλι πως τώρα είμαστε το φαβορί. Απλώς είμαστε σε καλύτερη θέση από ό,τι πριν την έναρξη της σειράς αυτής.

Η σειρά έχει ήδη αποδειχτεί αντάξια των δύο μεγάλων αυτών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα και σίγουρα θα έρθει να μας κερδίσει με όλες του τις δυνάμεις. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, πόσο δυνατή κι έμπειρη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πόσες φορές έχει αντεπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις με επιτυχία. 

Τα δύο προσεχή παιχνίδια είναι στο γήπεδό μας κι όπως οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον υποστήριξαν ένθερμα στην Αθήνα, το ίδιο θα κάνουν με μας και οι δικοί μας φίλαθλοι στο Τελ Αβίβ. Περιμένω παιχνίδια γεμάτα δύναμη και ένταση, που θα αρέσουν σε όλο τον κόσμο. 

Ο Σάρας είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, έκανε μεγάλη καριέρα στη Μακάμπι και είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του. Είναι μοναδικός από πολλές απόψεις. 

Αφήνω σε σας να κρίνετε πώς είδατε τη διαιτησία στον αγώνα της Πέμπτης. Έχω τη δική μου άποψη, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε