Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξύλο μετά μουσικής στο πράσινο γλέντι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος γιόρτασαν στα μπουζούκια την κατάκτηση του νταμπλ, όμως και πάλι κάποιοι θέλησαν να τους το χαλάσουν. Ένταση και μικροσυμπλοκές εντός του νυχτερινού κέντρου μεταξύ θαμώνων. ΦΩΤΟ και βίντεο.

Νταμπλούχος ο ΠΑΟ, σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα

Το ξύλο που έπεσε στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του τελικού φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για κάποιους και έτσι αποφάσισαν να πιαστούν στα χέρια και στα μπουζούκια.

Ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το προπονητικό επιτελείο γιόρταζαν με μεγάλο κέφι την κατάκτηση του κυπέλλου κάποιοι από τους πελάτες του νυχτερινού κέντρου “Theatro” ενοχλήθηκαν από τους πράσινους πανηγυρισμούς και άρχισαν να φωνάζουν.

Φίλαθλοι των πράσινων που ήταν στο μαγαζί αντέδρασαν και για περίπου 10 λεπτά στήθηκε καβγάς. Ο Βασίλης Καρράς προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα κάτι που τελικά έγινε αλλά ήδη οι παίκτες είχαν λάβει την απόφαση να φύγουν και να συνεχίσουν αλλού το πάρτι.

Αυτό έγινε στο “Ακρωτήρι” το οποίο ήταν επιθυμία κυρίως των ξένων παικτών. Εκεί το σόου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του πράσινου θριάμβου

Διαβέστε το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη για τον τελικό κυπέλλου

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Νίκο Νιόπλια από τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας του Παναθηναϊκού

Σε περίοπτη θέση στο "πράσινο" τραπέζι το Κύπελλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε