Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξύπνησε αργά και γκέλαρε ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο “δικέφαλος του βορρά” πέταξε άλλους δύο βαθμούς στην Τούμπα, μένοντας στο 0-0 με την μαχητική Κέρκυρα. Αμφίβολοι για την Τότεναμ Γκαρσία και Βιεϊρίνια.
 

Σε μία βραδιά που δεν πήγε τίποτα καλά για τον ΠΑΟΚ, οι “ασπρόμαυροι” δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κέρκυρας, απομακρύνθηκαν από τις πρώτες θέσεις και επιπλέον ο Μπόλονι πονοκεφαλιάζει με τα προβλήματα που προέκυψαν με τους Βιεϊρίνια και Γκαρσία ενόψει του ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ.
 
Ο Ουρουγουανός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν το ματς και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο Πορτογάλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο.
 
Οι γηπεδούχοι πέταξαν στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, απειλώντας μόνο με κάποια μακρινά σουτ των Βιεϊρίνια και Φωτάκη. Στο δεύτερο ανέβασαν στροφές και μετέφεραν το παιχνίδι πιο κοντά στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς, ωστόσο έκαναν την πρώτη ευκαιρία στο 68΄με τον Κροάτη τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα το σουτ του Σαλπιγγίδη. Στο 78΄το σουτ του Αθανασιάδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κοντρέρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον πεσμένο Γκαλίνοβιτς από εξαιρετική θέση.
 
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ “φώναξε” για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαλίνοβιτς στον Αθανασιάδη, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο.
 
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (71’ Σαλπιγγίδης), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (61’ Σαλπιγγίδης).

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντζελ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Χαμπλ, Μαζνόφ, Λόβιν (62’ Καλαντζής), Ιωάννου (71’ Γιάντσης), Αγρίτης (83’ Μίχος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε