Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυνηγάει ιστορικό ρεκόρ η Μάντσεστερ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν δεχτεί γκολ στα πέντε πρώτα παιχνίδια του ομίλου και αν καταφέρουν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και στο ματς κόντρα στην Βαλένθια θα γίνουν η πρώτη ομάδα στη 19χρονη ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που θα το καταφέρουν.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Τα εισιτήρια έχουν σφραγιστεί απλά μένει να δούμε ποια από τις Τότεναμ και Ίντερ θα περάσει πρώτη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Άγγλοι υπερτερούν και έτσι αν νικήσουν στην Ολλανδία την Τβέντε θα πάρουν την πρωτιά. Η Βέρντερ είναι εκτός Ευρώπης αφού ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας η Τβέντε θα είναι τρίτη.
Το πρόγραμμα
 
Τβέντε – Τότεναμ
Βέρντερ – Ίντερ
Βαθμολογία
1. Τότεναμ 10
2. Ίντερ 10
3. Τβέντε 5
4. Βέρντερ 2
 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Σάλκε και Λιόν έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα κριθεί η πρωτιά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι Γερμανοί υπερτερούν. Μπενφίκα και Χάποελ διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Αν ισοβαθμήσουν οι Ισραηλινοί προκρίνονται.
Το πρόγραμμα
 
Λιόν – Χάποελ Τελ Αβίβ
Μπενφίκα – Σάλκε
Βαθμολογία
1. Σάλκε 10
2. Λιόν 9
3. Μπενφίκα 6
4. Χάποελ Τελ Αβίβ 4
 

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Μάντσεστερ κυνηγάει το ιστορικό ρεκόρ. Έξι ομάδες έφτασαν μία ανάσα από το να το πετύχουν μέχρι τώρα αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να κρατήσουν το μηδέν για να γράψουν ιστορία αλλά και για να πάρουν την πρωτιά του ομίλου, την οποία θα χάσουν μόνο αν ηττηθούν από τη Βαλένθια.
Το πρόγραμμα
 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια
Μπουρσασπόρ – Ρέιντζερς
Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γ. 13
2. Βαλένθια 10
3. Ρέιντζερς 5
4. Μπούρσασπορ 0
 

4ος ΟΜΙΛΟΣ

 
Κοπεγχάγη – Παναθηναϊκός
Μπαρτσελόνα – Ρούμπιν Καζάν
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 11
2. Κοπεγχάγη 7
3. Ρούμπιν Καζάν 6
4. Παναθηναϊκός 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε