Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυνηγάει το θαύμα με Μπεν Γουάλας ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού κυνηγάει ο Παναθηναϊκός ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, εξετάζει την περίπτωση του Μπεν Ουάλας.

Οι “πράσινοι” θέλουν να αλλάξουν τις ισορροπίες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη με μια ηχηρή μεταγραφή και γι’ αυτό εξετάζουν την περίπτωση του Μπεν Ουάλας. Ο 38χρονος σέντερ με 16ετη καριέρα στο ΝΒΑ είναι ελεύθερος και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Έλληνας κόουτς του «τριφυλλιού» αναζητά παίκτη-ογκόλιθο στην άμυνα που θα… κατεβάζει όλα τα ριμπάουντ και θα σκεπάσει το καλάθι των «πρασίνων», γι’ αυτό και εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος μοιάζει να είναι ο ιδανικός καθώς καλύπτει όλα όσα ζητάει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο «Big Ben» αγωνίστηκε στους Ντιτρόιτ Πίστονς στους οποίους έχει περάσει και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Μάλιστα, ο Ουάλας το 2004 κατέκτησε και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τα «Πιστόνια». Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Έχει φοβερή έφεση στα κοψίματα και τη σεζόν 2001-2002 έκανε σχεδόν 4 (!) τάπες σε κάθε παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε