Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολες νίκες για Λεβαδειακό και Ξάνθη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εύκολες νίκες σημείωσαν οι Λεβαδειακός και Ξάνθη. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού, ενώ η ακριτική ομάδα επιβλήθηκε με 3-1 της Καλλονής.

Στη Βοιωτία, ο Παππάς άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 13΄ ο Ουόν, μετά από κόρνερ του Ζεζίνιο, διπλασίασε με σουτ τα τέρματα των Βοιωτών. Ο Γιακουμάκης με κεφαλιά στο 41΄, μετά από σέντρα του Τόπι, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 66΄ με διπλή προσπάθεια του Κάκκο.

Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60΄ Σένκα), Βασιλείου (73΄ Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61΄ Μιλιάζες), Παππάς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46΄ Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69΄ Μαφουτά), Τσιμίκας (57΄ Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Λεβαδειακός 4 (3-1) -2 αγ.
Κισσαμικός 3 (2-0) – 1 αγ.
Πανιώνιος 1 (0-0) – 1 αγ.
Πανσερραϊκός 0 (1-5) – 2 αγ.

Η τελευταία αγωνιστική (13/12)

Κισσαμικός-Λεβαδειακός
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος

Στην Ξάνθη, οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα στην 1η αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Ξάνθη προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Ράνου, ενώ το 2-0 έκανε ο Λάζιτς με σουτ έπειτα από απόκρουση του Μανιάτη σε κεφαλιά του Λισγάρα. Το ίδιο εντυπωσιακά ξεκίνησε η Ξάνθη και το 2ο ημίχρονο, όταν με πλασαριστό σουτ του Νιέτο στο 47΄ που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη, προηγήθηκε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 70΄ με σουτ του Φράγκου.

Οι συνθέσεις
ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80′ Τριάδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64′ Σβάρνας , Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (59? Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Λισγάρας
ΑΕΛ (Γ. Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (52′ Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (80΄ Γιουκαρής), Μπουρντουτσάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69΄ Σάββα), Ποζατζίδης, Ρεπετσάς

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (έχει ήδη περάσει)
Ξάνθη 3
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0

Η τελευταία αγωνιστική (13/12)

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε