Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε με “τεσσάρα” ο Ολυμπιακός! Εύκολα τα Χανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν “σίφουνας” από τα Χανιά, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 4-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξασφάλισε την πρόκριση η ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, ωστόσο δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα στους κρητικούς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια σε κανένα σημείο του αγώνα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο αγώνας:

Τρία γκολ στο ρελαντί έβαλαν οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Ο  Καμπιάσο έκανε με δυνατό σουτ το 0-1 στο 16′, ενώ λίγο αργότερα και πάλι από ασίστ του Φιγκέιρας, ο Ιντέγε έκανε εύκολα το 0-2 (25’). Το 0-3 του ημιχρόνου το διαμόρφωσε ο Θεολόγου στο 42′ με αυτογκόλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρολεύκοι” έφτασαν και σε τέταρτο γκολ, με τον Πάρντο να κάνει ένα υπέροχο σουτ και να “γράφει” το τελικό 0-4. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 70′, αλλά το πανέμορφο τέρμα του Καρντόσο ακυρώθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασιάδης, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (71′ Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46′ Ντούμος), Μανιάς, Λύρας (58′ Σταματής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια (77′ Τσιμίκας), Μποτία, Καμπιάσο, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Μαρίν, Μανθάτης (65′ Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46′ Καρντόσο).

Η βαθμολογία:

2ος όμιλος:
1.Ολυμπιακός 6
2.Πλατανιάς 3
3.Σπάρτη 3
4.Χανιά 0

Η τελευταία (3η) αγωνιστική:
Τρίτη 13/12
Χανιά-Πλατανιάς
Σπάρτη-Ολυμπιακός

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε