Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κυπελλούχος και πάλι ο Ολυμπιακός! “Καθάρισε” την Κηφισιά

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών για 16η φορά στην ιστορία του κατέκτησε ο πολυνίκης Ολυμπιακός, καθώς στον τελικό του φάιναλ-4 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, νίκησε 3-1 την Κηφισιά.
 

 

Για δεύτερη σερί χρονιά, οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας, επικρατώντας και πάλι στον μεγάλο τελικό της Κηφισιάς. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Τσούπκοβιτς κι Αγκάμεζ, οι οποίοι σήκωσαν σχεδόν όλο το βάρος στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, φτάνοντας πολύ εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ (25-13). Η εικόνα των δύο ομάδων άλλαξε άρδην στο δεύτερο σετ, με την Κηφισιά να ανεβάζει στροφές και να φέρνει με σχετική άνεση το παιχνίδι στα ίσια (19-25).

Το τρίτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να κάνει δύσκολα το 2-1 (25-22), ωστόσο η Κηφισιά δεν πέταξε λευκή πετσέτα, φέρνοντας στα όρια τους, τους Πειραιώτες στο τέταρτο σετ. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχασε πέντε σετ μπολ, ωστόσο ο Τσούπκοβιτς δήλωσε “παρών” στο τέλος. Με μπλοκ στον Γιορντάνοφ στο 24-23 υπερ της Κηφισιάς και με δύο άσους στο τέλος έδωσε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 25-13, 19-25, 25-22, 29-27.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε