Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυπελλούχος ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ομάδα βόλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκου στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του τελικού.

Οι “πράσινες” επικράτησαν 3-1 σετ και πανηγύρισαν τον 5ο τίτλο της ιστορίας τους στο θεσμό, ο οποίος είναι και συνεχόμενος. Στο πρώτο σετ, οι δυο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ένα εύθραυστο προβάδισμα δυο πόντων, αλλά τελικά το κατέκτησε με 25-22. Στο δεύτερο σετ, οι “ερυθρόλευκες” μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Στο τρίτο σετ, οι όροι αντιστράφηκαν και οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου έκαναν το 2-1. Με την “πλάτη στον τοίχο”, ο Ολυμπιακός μπήκε στο τέταρτο σετ δυναμικά και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στην αρχή , κατάφερε να προηγηθεί. Ωστόσο, η ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε να ξεφύγει, πήρε εκ νέου το προβάδισμά και το διατήρησε μέχρι τέλους, κατακτώντας τη νίκη και το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του τελικού έβγαλε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ για την πορεία τους μέχρι τον σημερινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την εμφάνιση τους σε αυτόν παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο. Δυστυχώς ο φίλαθλος κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τον σημερινό τελικό στον οποίο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το ερώτημα, πως είναι δυνατόν σε κάθε μεγάλο παιχνίδι τα «λάθη» των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία να είναι όλα ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό και καταδικαστικά για τους αντιπάλους του. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πάθος για την κορυφή.”

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στο κλειστό του Ρεθύμνου, σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο “αιωνίων”. Καρέκλες εκσφενδονίστηκαν εκατέρωθεν, ένω και δυναμιτάκια έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και τα επεισόδια περιορίστηκαν.

Τα σετ: 22-25, 25-19, 15-25, 21-25

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε