Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λ.Θεοδωρακάκης: “Ο Κόκκαλης δεν μπλοφάρει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη εκτίμησε ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά να βρεί ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στο έργο του.

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης χαρακτήρισε κρ’ισιμη την περίοδο που διανύει ο Ολυμπιακός, αλλά δήλωσε αισόδοξος ότι θα βρεθεί λύση. “Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του σχετικά με το αν θα αναθέσει την προεδρία σε κάποιον τρίτο. Αν γίνει αυτό, θα πρέπει να είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του”, είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

“Ο κύριος Κόκκαλης ήταν βαθιά πικραμένος και θα έλεγα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του κόσμου τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο, αλλά και από αυτά που ακούει και όσα γράφονται. Θέλησε να δώσει το στίγμα της δικής του θέσης. Δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του, αλλά να υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα συνεισφέρουν για να αναλάβουν από κοινού. Δεν θέλει να βγει από τη διοίκηση, δεν μου έδωσε αυτή την αίσθηση. Αυτό άλλωστε είναι και το συμφέρον του Ολυμπιακού, γιατί τόσα χρόνια απέκτησε εμπειρίες που είναι χρήσιμες και θα πρέπει να περάσουν στους νέους που πιθανόν θα μπουν στη διοίκηση”, υπογράμμισε.

Τέλος, διαφώνησε με την άποψη ότι η χθεσινή κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν μπλόφα: “Δεν μπορώ να πω ότι είναι μπλόφα, από τη στιγμή που είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών. Ο κ. Αγγελόπουλος δεν είχε προχωρήσει βέβαια σε συζητήσεις πέρσι και δεν ξέρω πως θα κινηθεί τώρα, που καλούνται όσοι θέλουν να συνεισφέρουν. Ο κ. Λαυρεντιάδης μπορεί να μπει στη διοίκηση και να συνεισφέρει, γιατί έχει το 50% της “Καραϊσκάκης ΑΕ” και είναι αλληλένδετο με την καλή πορεία της ομάδας”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε