Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λαϊκή βάση στην ΑΕΚ θέλει ο Καννελόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΚ θα αναλύσει στην γενική συνέλευση της 23ης Απριλίου το πλάνο του για να περάσει η “Ένωση” στα χέρια του κόσμου της.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εξέδρα”, ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να αγοράζει μετοχές και να συμμετέχει στις αποφάσεις που θα παίρνονται στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Τάκης Καννελόπουλος έχει πρόθεση το σχέδιο αυτό να μην περιοριστεί στην ΠΑΕ, αλλά να εφαρμοστεί τόσο στην ΚΑΕ όσο και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Πιστεύει πως μία σταθερή και σίγουρη λύση στα οικονομικά της “Ένωσης” μπορεί να έρθει από τον κόσμο, ο οποίος αγαπάει αποδεδειγμένα τα συμφέροντα της ομάδας του. Θερμός υποστηρικτής του σχεδίου είναι και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Στάυρος Αδαμίδης με τους δύο άνδρες να έχουν συζητήσει για το θέμα.

 
Ο Καννελόπουλος δήλωσε στην “Εξέδρα” για τα σχέδια του: “Θα ήθελα να ήμουν υποψήφιος για την διοίκηση, όχι βέβαια μπροστάρης αλλά σαν δεύτερος ή τρίτος. Αυτό για μένα δεν έχει τόση σημασία. Θα πάλευα με όλες μου τις δυνάμεις για την δημιουργία μία τέτοιας οργάνωσης που θα λειτουργούσε για την ΑΕΚ με την συμμετοχή όλων όσων την αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν. Σίγουρα το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά το πιο εύκολο να πούμε ότι δεν γίνεται και δεν συμμετέχω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε