Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Πήρε Αμπάρη-Περιμένει Μακίνουα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παίκτης της Λάρισας για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γιώργος Αμπαρής, ενώ οι “βυσσινί” περιμένουν την απάντηση του Μακίνουα.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Άρη ο πρώην τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με την Λάρισα. Κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λάρισας είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΑΕΛ, μιας ομάδας που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρώ την ΑΕΛ μεγάλη ομάδα και λόγω τίτλων και διακρίσεων, αλλά και λόγω δυναμικής κόσμου. Στην απόφασή μου μέτρησε πολύ η προσέγγιση από την πλευρά των διοικούντων και φυσικά η προοπτική του νέου γηπέδου. Δεν θα έχουν πολλοί Έλληνες συνάδελφοί μου το προνόμιο να παίζουν σε ένα τέτοιο χώρο. Θα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία για τη στιγμή που θα τη ζήσω”.

 
Το μεγάλο στοίχημα, πάντως, για τους ανθρώπους της Λάρισας είναι η απόκτηση του Αγιοντέλε Μακίνουα. Ο 27χρονος επιθετικός της Λάτσιο έχει δεσμευτεί πως θα απαντήσει σύντομα στην πρόταση που του έχει γίνει για να συνεχίσει την καριέρα του στον “κάμπο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε