Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λαζάρ: Γιατί να μην πάρουμε το πρωτάθλημα;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έτοιμος να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος επιθετικός που μίλησε για τον Λάζλο Μπόλονι και το ντεμπούτο του στην Νορβηγία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοστίν Λαζάρ στον sport103 FM:

Η επιτυχία είναι συλλογική και όχι προσωπική αφού μέσα από την επιτυχία μας δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και στην πορεία θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Έχω έρθει στον ΠΑΟΚ με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Κι αυτό γιατί θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
 
Για το πως κατέληξε στον ΠΑΟΚ: “Έπαιξα 11 χρόνια στην Ρουμανία και ήθελα να κάνω μια νέα καριέρα στο εξωτερικό. Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν επαφές με τους εκπροσώπους μου ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και τελικά αυτή η επιθυμία μου έγινε πράξη και ήρθα στον ΠΑΟΚ”.
 
Για τον ρόλο που έπαιξε Λάζλο Μπόλονι: “Έπαιξε ρόλο που ήταν ο Μπόλονι. Σε μια εβδομάδα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και βρέθηκα να παίζω βασικός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μου με τον ΠΑΟΚ. Αλλά τέλος καλό όλα καλά”.
 
Για τα πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα με την Βαλερένγκα: “Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο πολύ τακτικής. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε πως μπορούσαμε να επιτεθούμε περισσότερο και να ρισκάρουμε και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο σκοπός ήταν να μην δεχτούμε γκολ, αλλά στο δεύτερο ήταν ότι μπορούσαμε να το κάνουμε και ρισκάραμε περισσότερο και κερδίσαμε”.
 
Για την προσωπική του απόδοση: “Είμαι ευχαριστημένος σε μικρό ποσοστό. Έχω όμως να δώσω πολλά περισσότερα όταν θα είμαι έτοιμος 100%. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος για την χθεσινή μας νίκη”.
 
Για την μέχρι στιγμής εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: “Έχει ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία και μέσα τους υπάρχει πάντα θέληση να κατακτήσουν κάποιο τίτλο και γιατί όχι ακόμη και το πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας και σε συνδυασμό με την δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ λόγω του κόσμου του όλα μπορούν να συμβούν”.
 
Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο: “Η θέση που έπαιζα πάντα ήταν κεντρικός μέσος σε ένα σύστημα 4-4-2 με δύο χαφ. Παίζω επιθετικά αλλά μπορώ να προσφέρω και αμυντικά”.
 
Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ: “Δεν μπορώ να πω για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Γι’ αυτό υπεύθυνος είναι καθαρά ο προπονητής μας”.
 
Για το αν θεωρεί πως η πρόκριση κόντρα στη Βαλερένγκα είναι εξασφαλισμένη: “Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί και το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να έχουμε καλή απόδοση ώστε να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Europa League”.
 
Για το αν αγωνιά για την πρώτη του εμφάνιση στην Τούμπα: “Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Κι αυτό γιατί ξέρω πως πάντα η ομάδα παίζει με 30.000 κόσμο στο πλευρό της και δημιουργείται μια φοβερή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε