Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λαζάρ: Ξεσπάσαμε για την ντροπή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για την επιβλητική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Καλλιθέας στο Κύπελλο, τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς είδαν ως ζήτημα τιμής τον επαναληπτικό με την αθηναϊκή ομάδα και επισήμανε πως “… ήταν ντροπή η ήττα από μία ομάδα της Β’ Εθνικής”.

Ο Ρουμάνος μέσος μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και τόνισε:
 
Για τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα και αν ήταν ένα ξέσπασμα για την ομάδα του: “Ήταν ένα ξέσπασμα με τα πολλά γκολ που βάλαμε, ήταν και θέμα τιμής γιατί ήταν ντροπή να χάσεις από μια ομάδα Β΄Εθνικής. Μας πήγε το ματς, δώσαμε και εμείς ό,τι καλύτερο είχαμε και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα σχετικά εύκολα”.
 
Για το αν υπήρχε ανησυχία πριν το ματς ότι δεν θα κατάφερναν να πάρουν την πρόκριση: “Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε καθαρά από τύχη, είχαμε παίξει καλά με πολλές ευκαιρίες και δεν μπορώ να πω ότι το κλίμα είχε χαλάσει από αυτό το αποτέλεσμα. Ήμασταν πεπεισμένοι να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι και αυτό ήταν το μόνο που σκεφτόμασταν, δεν υπήρχε κάποια αρνητική σκέψη”.
 
Για το αν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους ότι μπορεί να τους αποκλείσει η Καλλιθέα: “Όχι σε καμία περίπτωση, δεν το σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ήμουν 100 % σίγουρος ότι θα περάσουμε, ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί. Είχα πει ότι εμείς καταφέραμε και χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι και ότι εμείς θα καταφέρουμε καθαρίσουμε τώρα όπως και κάναμε. Τώρα βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια τα οποία είναι πολύ σημαντικά”.
 
Για τον ίδιο είπε: “Σωματικά ένιωθα λίγο δύσκολα αλλά ευτυχώς ήρθε η περίοδος των Χριστουγέννων και ξεκουραστήκαμε λίγο γιατί το είχα πολύ ανάγκη. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου και χαίρομαι πάρα πολύ”.
 
Για το αν μπορεί να φτάσει στον τελικό ο ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει το Κύπελλο: “Αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος, η πρώτη θέση έχει απομακρυνθεί αρκετά και είναι κάτι που το θέλουμε όλοι πάρα πολύ. Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός τίτλος”.
 
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη: “Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό στην Ξάνθη, είχαμε ένα σερί με αρνητικά αποτελέσματα και θέλουμε να το σπάσουμε με μία καλή εμφάνιση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε το 100 % και θα παλέψουμε για τη νίκη”.

Διαβάστε ακόμα…

“Έκλεισε Βέγκα ο ΠΑΟΚ”

Οι μεγαλύτερες νίκες του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

Εντυπωσιακό ξέσπασμα του ΠΑΟΚ – Πανηγυρική πρόκριση με 6 γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε