Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαζάρ: Νίκη πάση θυσία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη για τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι με τον Άρη ο μέσος του ΠΑΟΚ που τόνισε πως η ομάδα του επηρεάστηκε από την φυγή κάποιων παικτών.

“Μας επηρέασε λίγο η φυγή των άλλων στο πλάνο μας, ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε λίγο σ’ ένα καινούριο στιλ παιχνιδιού κι εγώ προσωπικά ο στόχος μου πάντα ήταν από μέρα σε μέρα κι από χρονιά σε χρονιά να είμαι καλύτερος. Κι ελπίζω και φέτος να το πετύχω”, δήλωσε ο Λάζαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

Συνεχίζοντας ο Λάζαρ δήλωσε:

Για τον Κάτσε: “Βλέπω ένα πολύ καλό και όμορφο μέλλον για τον Εργκους γιατί πρώτα απ’ όλα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη – παρά το νεαρό της ηλικίας του – στις δυνατότητές του. Είναι παίκτης ομάδας, δε βάζει σε καμία περίπτωση τον εαυτό του πάνω από το σύνολο κι αυτό βοηθάει τον καθένα μέσα στο γήπεδο ώστε να είναι καλύτερος, κι αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο”.

Για τον αγώνα με τον Αρη: “Πρέπει αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε πάση – θυσία. Σίγουρα ο Αρης δεν έχει τις μονάδες που είχε πέρυσι. Παρόλα αυτά θα παλέψει, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς εννοείται. Είναι ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι για την πόλη, σημαίνει κάποια πράγματα και για τους οπαδούς μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το κερδίσουμε. Πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει κι αυτό που μας έχει πει ο προπονητής μας δεν πρόκειται να δώσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Το μόνο πράγμα που με φοβίζει στο παιχνίδι είμαστε εμείς, από την κατάσταση την ψυχολογική και τη φυσική κατάσταση που θα είμαστε σ’ αυτό το ματς. Πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε