Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Λέο”, “Λύμπε” και γκολ – Νίκη βάλσαμο για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση της αλλά πήρε το τρίποντο που ήθελε τόσο πολύ κόντρα στον Παναιτωλικό. Το γκολ του Λυμπερόπουλου μετά από εξαιρετική κίνηση του Λεονάρντο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ που εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ΑΕΚ γνώριζε ότι δεν είχε περιθώριο για απώλεια αφού ο Άρης την είχε πλησιάσει στους 3 βαθμούς και γι’ αυτό μπήκε δυνατά στο ματς.

 
Η ατομική προσπάθεια του Λεονάρντο έδωσε τη δυνατότητα στον Λυμπερόπουλο να σημειώσει το 6ο του φετινό τέρμα, ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό.
 
Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς, απείλησε με το μακρινό σουτ του Ντολεζάι αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή της ΑΕΚ.
 
Η Ένωση στο 31′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σιαλμά που βρέθηκε απέναντι στον Τσενάμο αλλά αστόχησε, μετά από εξαιρετικό τακουνάκι του Λυμπερόπουλου.
 
Άλλες δύο φορές απείλησε η ομάδα του Κωστένογλου μέχρι τη λήξη του ημιχρόνουκαι τις δύο με τον Καφέ. Ο έμπειρος μέσος έπιασε το γυριστό στο 38′ και την κεφαλιά στο 45′ αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
 
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έχασε τη φρεσκάδα που είχε στο πρώτο μέρος, ο Παναιτωλικός κράτησε τη μπάλα όμως και πάλι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.
 
Η Ένωση μετά την είσοδο του Μπέλεκ στο 80′ έγινε ξανά απειλητική. Ο Καμερουνέζος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσενάμο αλλά αστόχησε στην καλύτερη στιγμή του Β’ ημιχρόνου.

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Γκερέιρο (68′ Ρίκκα), Λεονάρντο (80′ Μπέλεκ), Σιαλμάς, Μάκος, Λαγός, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης (60′ Ονουάτσι), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης (82′ Φερνάντες), Άντι (80′ Ακαλέ), Καμαρά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε