Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Λεωφόρο μόλις είναι έτοιμος ο Βοτανικός”

Ο Ερασιτέχνης δεν δίνει το γήπεδο της Λεωφόρου εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό στον Βοτανικό
Ο Ερασιτέχνης δεν δίνει το γήπεδο της Λεωφόρου εάν δεν ολοκληρωθεί αυτό στον Βοτανικό

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συνεδρίασε εκτάκτως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο γηπεδικό και αποφάσισε να στηρίξει την διπλή ανάπλαση.

Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση του συλλόγου σε όσα ειπώθηκαν από πλευράς Πολιτείας και Δήμου Αθηναίων.

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Κίτσιος και το Δ. Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. με αφορμή τα τεκταινόμενα που έλαβαν χώρα στη σημερινή συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη διαβεβαιώνουν τον φίλαθλο κόσμο του Ομίλου ότι ο Π.Α.Ο. στηρίζει το έργο της διπλής ανάπλασης «γηπέδου του Π.Α.Ο. στην Λ. Αλεξάνδρας-Βοτανικού» προκειμένου αφενός αποκτήσει σύγχρονες και σύμφωνα με την ιστορία του αθλητικές εγκαταστάσεις αφετέρου να παραχωρήσει στους πολίτες της Αθήνας ελεύθερο ως χώρο πρασίνου, το γήπεδό του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής και παράδοσης των νέων εγκαταστάσεών του στο Βοτανικό. Στο πλαίσιο αυτό, ο Π.Α.Ο. εξετάζει με προσοχή τις προτάσεις καθώς και την αποτελεσματικότητά τους με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα προεκτέθηκαν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε