Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λεπτομέρειες… για Ζεκά – “Me gusta Panathinaikos”

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Πορτογάλου μέσου, αλλά και του εκπροσώπου του στον Ελληνικό Τύπο, η μετακίνηση του 23χρονου παίκτη στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.
Σε δηλώσεις του στο “Goal”, ο Ζεκά εμφανίστηκε… ανυπόμονος να έρθει στην Ελλάδα και το “τριφύλλι” και να συνεργαστεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
 
“Me gusta Panathinaikos”, είπε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος και συνέχισε, λέγοντας: “Κοιτάξτε. Το θέμα της μεταγραφής μου το χειρίζεται αποκλειστικά ο ατζέντης μου. Σαφώς και γνωρίζω εδώ και μέρες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Η μεταγραφή μου σε μία τέτοια ομάδα είναι μία εξαιρετική προοπτική που μου αρέσει”.
 
Στην συνέχεια ο Ζεκά μίλησε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: “Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παίξω για τον Φερέιρα και ότι με θέλει τέτοιος μεγάλος προπονητής, ο οποίος είχε τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν στην Πορτογαλία. Ακόμη όμως θα πρέπει να διευκρινίσω ότι είμαι παίκτης της Βιτόρια. Πρώτα λοιπόν θα πρέπει να τα βρουν οι δύο ομάδες. Ευελπιστώ πάντως αυτό να γίνει σύντομα…”.
 
Απ’ την μεριά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες μίλησε στην“SportDay” και υποστήριξε ότι υπήρξε επαφή και… συμφωνία των δύο ομάδων και πως απομένουν ακόμα μερικές λεπτομέρειες για να κλείσει η μεταγραφή
 
«Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έγινε μία πρώτη επίσημη επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και είναι ουσιαστικά και η τελική. Πιστεύω ότι υπάρχει συμφωνία και μένουν ακόμα ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως το ποσοστό μεταπώλησης του Ζεκά, το οποίο θέλει να ορίσει η Σετούμπαλ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε