Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λεβ: Σημαντική απώλεια για την Ελλάδα ο Καραγκούνης

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στην απουσία του Γιώργου Καραγκούνη στάθηκε ο τεχνικός της Γερμανίας. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Μεζούτ Οζίλ, Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και Λαρς Μπέντερ στην προπόνηση της Τρίτη, για να πάρουν… ανάσες.

“Είναι σημαντική απώλεια για την Ελλάδα ο Καραγκούνης. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτός που ενέπνεε την ομάδα”, τόνισε. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν συνδέει το ματς με τις πολιτικές συνθήκες. “Έχουμε καλή σχέση και επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ. Όμως ούτε αυτή μου μιλά για την τακτική που θα ακολουθήσω, ούτε εγώ της μιλώ για την πολιτική”, ανέφερε.

Ο Γιόακιμ Λεν ρωτήθηκε και για ενδεχόμενο ημιτελικό με την Ιταλία. “Δεν είδα το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Η Ιταλία πάντα λογίζεται μεταξύ των φαβορί. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας. Πρώτα η Ελλάδα και μετά.. βλέπουμε”.

Στα της προπόνησης της τρίτης, ο Γιόακιμ Λεβ θέλησε να κρατήσει “φρέσκους” τους παίκτες του ενόψει του προημιτελικού της Παρασκευής κόντρα στην Ελλάδα και για αυτό προτίμησε να μην κάνουν εντατικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η εθνική Γερμανίας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το κρίσιμο ματς της φάσης των «8» με αντίπαλο την Ελλάδα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “πάντσερ” επιθυμεί να έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους σε αυτόν τον αγώνα.

Γι αυτόν τον λόγο και ξεκουράζει κάποιους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πιστεύει πως έχουν ανάγκη να πάρουν “ανάσες” μέχρι την Παρασκευή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε