Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Λευκή” ισοπαλία στον Βόλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τις ευκαιρίες αλλά ο Πανιώνιος άντεξε και λίγο έλειψε στο τέλος να πετύχει ένα γκολ και να φύγει με το τρίποντο.
Το LIVE του αγώνα
 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν την αντίπαλη εστία με δύο σουτ του Καπετάνου, στο 2΄ και στο 11′ όμως ο Μάχο ήταν σε ετοιμότητα. Η μεγάλη ευκαιρία για τους Θεσσαλούς δημιουργήθηκε και χάθηκε στο 25′, με τον Ζέλεσι να βρίσκεται απέναντι από τον Αυστριακό τερματοφύλακα, αλλά να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να ισορροπήσουν την κατάσταση και είχαν δύο καλά σουτ, με τον Κουμορτζί στο 26′ και τον Ριέρα στο 28′, που δεν βρήκαν στόχο.
 
Το κρεσέντο του Μάχο συνεχίστηκε και στην επανάληψη λέγοντας όχι σε σουτ του Σολάκη στο 52΄και του Μόνχε στο 58΄.Ο Πανιώνιος αντέδρασε με ένα καλό σουτ του Τσότσαλιτς στο 65′, που έφυγε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κούκετς δεν μπόρεσε να κοντρολάρει τη μπάλα, ενώ έβγαινε μόνος απέναντι στον Γιακούποβιτς. Η τελευταία καλή φάση του αγώνα ανήκε και πάλι στους Νεοσμυρνιώτες, με τον Σκούρτη να μην καταφέρνει στο 83′ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ετσι διατηρήθηκε το 0-0 ως το τέλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε