Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίνεν: Άλλο Μπέσα, άλλο Μακάμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την χαρακτήρισε ευρωπαϊκή ομάδα και τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος για να προκριθούν.

“Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η Μπέσα ήταν μία μικρή ομάδα, ενώ η Μακάμπι είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα και, αν θέλουμε να περάσουμε, θα πρέπει να παλέψουμε. Εμείς δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας ανάλογα με τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν ξέρω πως θα παίξουν. Αλλά αν παίξουμε στο δικό τους μισό, δεν έχει διαφορά με πόσους αμυντικούς θα παίξει η Μακάμπι. Δεν ξέρω πως ήρθε η ιδέα ότι θα παίξουνε με πέντε αμυντικούς. Συνήθως παίζουν με τέσσερις” δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21.30, στο Γ. Καραϊσκάκης.

“Είπα ότι ο Ρόμενταλ θα είναι στην αποστολή, για τους υπόλοιπους θα αποφασίσω το βράδυ. Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι στην αποστολή και διαφορετικό να ξεκινάς.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης που αναφέρθηκε στην κακή περυισνή σεζόν της ομάδας:

“Το κακό έχει γίνει. Νωρίς είναι γιατί φταίμε εμείς. Η περυσινή κακή χρονιά μας έφερε εδώ. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Εμείς θα πρέπει να προκριθούμε και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και στην συνέχεια να παλέψουμε για κάτι περισσότερο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε