Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λίνεν: Έρχονται τρεις τελικοί για την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Έβαντ Λίνεν υποστήριξε πως τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά για την ΑΕΚ

 Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα όσα ακολούθησαν του Κυριακάτικου επεισοδίου στα Σπάτα μεταξύ του Φουρτάδο και των οπαδών της ομάδας, τόνισε οι παίκτες συζήτησαν μεταξύ τους και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, ενώ επισήμανε πως προετοιμάζονται σωστά για το παιχνίδι με την Ξάνθη -αλλά και τους δυο ακόμα “τελικούς” που ακολουθούν.

Ο προπονητής της Ένωσης  αναφέρθηκε αρχικά στα όσα ακολούθησαν το περιστατικό της Κυριακής με τους οπαδούς της ομάδας στα Σπάτα: 

“Θεωρώ ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, συζήτησαν μεταξύ τους, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Όλοι επηρεάστηκαν απ’ όσα έγιναν την Κυριακή αφού είναι κάτι που δε θα έπρεπε να είχε συμβεί. Είμαστε όμως επαγγελματίες και όλοι μας έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις στη ζωή μας. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο”.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε και στην Τρίπολη, με τον Έβαλντ Λίνεν πάντως να πιστεύει ότι υπήρχαν και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του δικεφάλου:
“Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορείς να κρατήσεις, αλλά πάντα μπορείς να αλλάξεις πράγματα, επειδή έχουμε διαφορετικούς παίκτες στη διάθεση μας, έχουμε νέους παίκτες. Δε μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα που θα βάλουμε το Σάββατο με αυτή που είχαμε στην Τρίπολη, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουμε πολύ στην τακτική για να βελτιωθούμε”.

Ο κ. Λίνεν επιβεβαίωσε ότι το Σάββατο θα ντεμπουτάρει στην ενδεκάδα και ο νεαρός άσσος, Τάσος Τσουμάγκας:
“Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τάσος Τσουμάγκας πάει καλά στις προπονήσεις, δείχνει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί. Με τους υπόλοιπους θα δούμε τι θα γίνει”, ήταν η ατάκα του τεχνικού του δικεφάλου, ο οποίος χαρακτήρισε “τελικούς” τα τρία επόμενα ματς.

“Και τα τρία επόμενα ματς είναι τελικοί. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδια που πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό”.

Διαβάστε ακόμα…

Απογοητευμένοι από τις υποσχέσεις στην ΑΕΚ που…περιμένουν Βιντιάδη

Δημητρέλος: Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα

Η UEFA για τον κίνδυνο υποβιβασμού της ΑΕΚ

Μιλάει στους παίκτες ο Δημητρέλος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε