Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίνεν: Να μας γίνει μάθημα…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως οι διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα πρέπει να αποτελέσουν μάθημα στους παίκτες της ομάδας, για τα επερχόμενα ματς.

O προπονητής της Ένωσης μίλησε και για την ερχόμενη αντίπαλο, Βέροια, την οποία χαρακτήρισε επιθετική ομάδα.

Τα όσα δήλωσε ο Έβαν Λίνεν στο “novasports”:

“Φυσικά και οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του αγωνα με τον Ολυμπιακό. Επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό μετά το τέλος του αγώνα, αλλά δεν επιτρέπεται δύο μέρες αργοτερα. Μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και να έχουμε την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι”, υποστήριξε ο κ. Λίνεν, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα αρχή που θέλει να κάνει η ομάδα του την Κυριακή στη Βέροια:

“Πρεπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα ήταν άτυχο το γεγονός ότι παίξαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μ’ αυτές τις τρεις ομάδες, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε έναν βαθμό. Ήμασταν κοντά στο να πάρουμε βαθμό με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και με τον Ολυμπιακό. Αν μέναμε με 11 παικτες ίσως ειχαμε κάποιες ευκαιρίες. Ελπίζω όμως ότι αυτά τα παιχνίδια να μας έγιναν μαθήματα και να τα χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες”.

Σε ότι αφορά στην επόμενη αντίπαλο της ΑΕΚ, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε ότι έχει ξεχωρίσει τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της:

“Είναι πολύ επιθετική ομάδα, η οποία δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς, όπως ο Ολαϊτάν, ο Ιωάννου, ο Μπαρκάν, ο Καλτσάς, ή ακόμα κι αν παίξει κάποιος άλλος, είναι επικίνδυνοι επιθετικά. Πρέπει να τους σταματήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς πρόβλημα στην εστία τους.”

Πήρε αναβολή η ΑΕΚ – Ετοιμάζει… εκπλήξεις ο Λίνεν

Ισονομία ζήτησε από ΚΕΔ και ΕΠΟ ο Δημητρέλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε