Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίνεν: Ο Ανάκογλου θέλει χρόνο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Έβαλντ Λίνεν εξήγησε με δηλώσεις τους λόγους για τους οποίους δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ ο Ανάκογλου, ενώ στάθηκε για ακόμη μια φορά στη φάση του πέναλτι στο ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Live sport»:

Αναφερόμενος αρχικά στον Ανάκογλου και τους λόγους που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη, τόνισε: «Πρέπει να σας πω ότι παρακολουθώ πολύ τον Δημήτρη. Έχει δυνατότητες να αποτελέσει ένα πολύτιμο «εργαλείο» στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ωστόσο ακόμα χρειάζεται χρόνο. Είναι νέος στην ομάδα και θα πρέπει να μάθει να έχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Αυτό το διάστημα που βρίσκεται μαζί μας προσπαθούμε να του μάθουμε να λειτουργεί με βάση το σύστημα που παίζουμε. Ο ρόλος και οι θέσεις που αγωνίζεται απαιτούν πολλά περισσότερα πράγματα από το να έχεις εξαιρετική επαφή με τη μπάλα. Να είστε σίγουροι ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του, όταν έρθει η ώρα. Εξάλλου για αυτό το λόγο τον παίρνω μαζί μου στις αποστολές. Για να εγκλιματιστεί καλύτερα. Στην Ελλάδα έχετε ένα κακό. Βιάζεστε πολύ».

Μιλώντας για την ήττα της ΑΕΚ από τον Πλατανιά, ο Γερμανός τεχνικός παραδέχτηκε εκ νέου ότι έκανε λάθος με τον Καραλή. «Είναι αλήθεια πως εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος. Ήταν εν γνώσει μου. Πήρα ένα ρίσκο και δυστυχώς όλα μας ήρθαν ανάποδα. Είχα πάρει τον Σωκράτη στα πέντε τελευταία ματς στην αποστολή και είχε παίξει μόνο με τον Πανιώνιο. Στα υπόλοιπα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Είπα λοιπόν να πάρω περισσότερους επιθετικογενείς παίκτες μαζί μου. Υπολόγισα όμως χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο Καραλής ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις. Παίζει και την πλευρά και θεώρησα λογικό να τον χρησιμοποιήσω. Το έχω κάνει και στη Γερμανία αρκετές φορές. Εδώ δεν βγήκε. Η ευθύνη είναι δική μου. Όμως όλοι οι παίκτες πρέπει να μάθουν να αμύνονται καλύτερα και αυτό δεν εμπεριέχει καμία αιχμή για τη φάση του πέναλτι. Ο Ναζλίδης βούτηξε και το κέρδισε. Θα έπρεπε να του δοθεί Όσκαρ ηθοποιίας! Εξάλλου την Κυριακή ήταν η απονομή τους».

Το σερί σταμάτησε στα Χανιά – Ο Πλατανιάς…προσγείωσε τον “δικέφαλο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε