Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λίνεν: Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ στο ματς με τον Πλατανιά εμφανίστηκε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του τον αγώνα με τον Πλατανιά, μοίρασε συγχαρητήρια αλλά στάθηκε σε αυτά που δεν του άρεσαν. Η ανάπτυξη της Ένωσης ήταν προβληματική και ο Λίνεν ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν ώστε άμεσα να γίνουν πιο επιθετικοί.

“Αρχικά θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Ελπίζω να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Στο ματς με τον Πλατανιά υπήρχαν θετικά και αρνητικά. Είμαι ικανοποιημένος επειδή δεν μας δημιούργησαν ευκαιρίες. Γυρίσαμε τη μπάλα σωστά αλλά στην ανάπτυξη ήμασταν κακοί. Ειδικά από τα άκρα δεν απειλήσαμε. Θα πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα αυτό.

Το ματς τελείωσε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Τον είδα δύο φορές σε εντός έδρας ματς και θα τον δω σε βίντεο. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή”, είπε στους παίκτες ο Λίνεν.

Επιτέλους “ΟΧΙ” στις γκελες – Έκαναν σεφτέ ΑΕΚ και Φούντας

Φούντας: Νίκες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε