Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίνεν: Το γκολ θα έρθει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο αγώνα με τον Πλατανιά και σε αυτά πρέπει να κάνει ΑΕΚ για να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Έβαλντ Λίνεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στην εφημερίδα Goal:

«Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε για πρώτη φορά να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς απουσίες. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και αμυντικά να λειτουργούμε όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, το γκολ θα έρθει», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε σχετικά με την ισορροπία που θέλει στο παιχνίδι της ΑΕΚ:

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να μας απειλήσουν. Δεν πρέπει να δεχτούμε πρώτοι γκολ, γιατί θα αγχωθούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν τα πάμε καλά με τις ανατροπές. Επιθετικά πρέπει να έχουμε διαρκή κίνηση, ώστε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Ο Πλατανιάς είναι ομάδα που παίζει καλά στην κόντρα και πρέπει να το προσέξουμε».

Όσο για το αν κοιτάει και τα επόμενα ματς που έρχονται: «Έχουμε μπροστά μας τώρα τον Πλατανιά. Το σκεπτικό μας είναι να ρίξουμε το βάρος μας στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Πλατανιά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε