Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Λιοντάρι” ο ΠΑΟΚ, 3-2 με ανατροπή τον Πανσερραϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε ένα συναρπαστικό ματς ο ΠΑΟΚ είχε τις απαντήσει στα γκολ του Μπέλιτς και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα. Δείτε το βίντεο,

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη εμφανίστηκαν αγνώριστοι στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από ένα εξαιρετικό τέρμα του Μπέλιτς στο 19ο λεπτό, συμμάζεψε όμως την κατάσταση ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις με «δράστη» τον Βιεϊρίνια, ο οποίος με μία από τις γνωστές του ατομικές ενέργειες νίκησε τον φοβερό μέχρι εκείνη την στιγμή Ράντμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με τον Τσιρίλο (47’). Ο μαχητικός όμως Πανσερραϊκός δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και με “δράστη” και πάλι τον Μπέλιτς ισοφάρισε (2-2) στο 55ο λεπτό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν περισσότερες δυνάμεις και χάρη στην υπομονή και την ποιότητά τους ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Παπάζογλου (70’), ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να το διευρύνουν.

 
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Λίνο (83′ Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Μπουσαΐντι, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (30′ Θ. Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (60′ Φιλόμενο).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Τ. Παπάζογλου, Γαλανόπουλος, Αμπουμπακάρι, Κάστρο, Μπέλιτς, Τάντιτς (82′ Ανάκογλου), Λεοζίνιο (67′ Σουμπίνιο), Βρούτσινα (73′ Γεωργιάδης), Παντελιάδης.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε