Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

LIVE: Ελβετία – Ονδούρα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τελικό αποτέλεσμα Ελβετία – Ονδούρα 0-0. Αποκλείστηκαν και οι δύο.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

85′ Ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ της Ονδούρας με τον Αλβάρες. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία αν και ο σκόρερ ήταν τρία μέτρα πίσω από τη μπάλα…

75′ Ο Φρέι απαντάει στις ευκαιρίες της Ονδούρας. Από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

71′ Ο Αλβάρες έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για την Ονδούρα. Βρέθηκε απέναντι στον Μπενάλιο αλλά ο τερματοφύλακας της Ελβετίας τον νίκησε κατά κράτος.

63′ Ο Μαρτίνεζ στη θέση του Νούνιεζ.

53′ Τεράστια ευκαιρία για την Ονδούρα. Ο Σουάσο από την καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Γιακίν στη θέση του Φερνάντες. Πιο επιθετικό το σχήμα των Ελβετών που πλέον χρειάζονται μόνο νίκη αφού η Ισπανία προηγείται με 2-0.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Κακό πρώτο μέρος με την Ελβετία να μην μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αφού μέχρι τώρα στα δύο προηγούμενα ματς αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και χτυπούσε μόνο στην αντεπίθεση.

34′ Κίτρινη κάρτα στον Φερνάντες.

17′ Κεφαλιά του Ντερντιγιόκ άουτ.

4′ Κίτρινη κάρτα στον Τόμας.

Σέντρα στον αγώνα

Ελπίδες πρόκρισης έχουν θεωρητικά και οι δύο ομάδες. Σαφώς περισσότερες έχει η Ελβετία που θέλει νίκη και μάλιστα σκοράροντας 2 φορές ώστε να είναι εξασφαλισμένη η πρόκριση της. Μοναδική περίπτωση να νικήσει και να μείνει εκτός είναι αν αυτή επικρατήσει με 1-0 και η Ισπανία με το ίδιο σκορ της Χιλής. 

Η Ονδούρα έχει θεωρητικές μόνο ελπίδες. Θέλει νίκη με 3 γκολ διαφορά και ήττα της Ισπανίας από την Χιλή. Σε αυτή την περίπτωση προκρίνεται.

Γήπεδο: Free State
 
Ελβετία: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Βον Μπέργκεν, Χούγκελ, Μπαρνέτα, Ίνλερ, Ενκούφο, Γκρίχτινγκ, Φερνάντες (46′ Γιακίν), Τζίγκλερ, Ντερνιγιόκ.
 
Ονδούρα: Βαγιαδάρες, Τσάβες, Φιγκερόα, Μπερνάντες, Τόμας, Νούνιες (63′ Μαρτίνεζ), Γ. Παλάσιος, Τζ. Ν. Παλάσιος, Σουάσο, Σαμπιγιόν, Αλβάρεζ.
 
Διαιτητής: Έκτορ Μπαλντάσι (Αργνετινός)

Βαθμολογία 8ου ομίλου

Χιλή 6                 2-0
Ισπανία 3           2-1
Ελβετία 3           1-1
Ονδούρα 0        0-3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε