Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

LIVE: Επεισόδια στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Επεισόδια μεγάλης έκτασης μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης διεκόπη για 8 λεπτά. Τραυματίστηκαν αστυνομικοί.

Οπαδοί της ΑΕΚ έφυγαν από το “πέταλο”, κατευθύνθηκαν στα επίσημα και τον Στ.Αδαμίδη και τον αποδοκίμασαν. Έσπασαν τα κυγκλιδώματα και υπήρξαν συμπλοκές με την αστυνομία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σεκιούριτι του γηπέδου και οπαδούς, στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διεκόπη στο 57ο λεπτό. 

Ακολολούθησε κυνηγητό στις εξέδρες ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς και ρίψη δακρυγόνων, ενώ οι παίκτες παρέμεναν στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι άρχισε μετά από διακοπή 8 λεπτών.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν έξω από το γήπεδο, ανάμεσα σε οπαδούς και την αστυνομία. Οι οπαδοί προσπάθησαν να φτάσουν στην είσοδο των επισήμων και των αποδυτηρίων και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, η κατάσταση εκτονώθηκε, καθώς η αστυνομία απώθησε τους οπαδούς προς το σταθμο του ηλεκτρικού. Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν αστυνομικοί και κάηκαν μια καντίνα και μπουτίκ του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νάτσο Σκόκο πέρασε στον αγώνα. Ο Αργεντίνος δέχθηκε αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι του φώναζαν να φύγει από την ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε