Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

LIVE: Η φιέστα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ώρα για την δεύτερη απονομή έφτασε. Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει την κατάκτηση του όγδοου νταμπλ της ιστορίας του και το NewsIt σας μεταφέρει το πανηγυρικό κλίμα από το ΟΑΚΑ.

Και ξεκινάει ο γύρος του θριάμβου με τους 60.000 φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μένουν στις θέσεις τους και να επιτρέπουν στους παίκτες να γλεντήσουν με την ψυχή τους.

21.32 Οι παίκτες το γιορτάζουν έχοντας μπροστά τους τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν φέτος.

21.30 Στον Αττικό ουρανό εκατοντάδες πυροτεχνήματα κάνουν τη νύχτα μέρα την ώρα που ο Γιώργος Καραγκούνης σηκώνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.

21.20 Όλο οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν και περιμένουν τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη. Τα μάτριξ δείχνουν στιγμές της ιστορίας τους Παναθηναϊκού.

20.45 Τα φώτα έχουν σβήσει και όλα είναι έτοιμα για την απονομή του τροπαίου.

Λήξη του φιλικού οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 των άσπρων.

18′ Ο Σισέ μειώνει σε 2-1. Πολλά καπνογόνα έχουν ανάψει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην εξέδρα και δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρια. 

10′ Ο Σαραβάκος με κοντινό πλασέ κάνει το 2-0 για τους πράσινους. Στον πάγκο ο Γκμοχ δίνει σόου πανηγυρίζοντας τα γκολ!!!

Εξαιρετικό το κλίμα και εντός αγωνιστικού χώρου. Οι πράσινοι προηγούνται με 1-0 με το γκολ του Πετρόπουλου την ώρα που ο Σαραβάκος έχει κλέψει την παράσταση με τα κόλπα…

Πράσινοι: Κωνσταντίνου (15′ Καρνέζης, 30′ Βάντσικ), Σαριέγκι (Ταράσης), Σπυρόπουλος (Χένρικσεν), Αποστολάκης (Γονιός), Καψής (Γκάμπριελ), Καραγκούνης (Φυλακούρης, 33′ Νίνης), Κατσουράνης (Νιόπλιας), Ζάετς (Χριστοδουλόπουλος), Πετρόπουλος (Βαζέχα), Σαραβάκος (Μαυρίδης), Αντωνίου (Φρατζέσκος).

Άσπροι: Οικονομόπουλος (15′ Τζόρβας, 30′ Γκαλίνοβιτς), Σιμάο (Μαραγκός), Βύντρα (Πατσιαβούρας), Δομάζος, Σισέ (Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο (Βονόρτας), Ρότσα (Δάρλας), Λιβαθηνός (Κλέιτον), Λέτο (Μπιάρσμιρ), Αθανασόπουλος (Σαλπιγγίδης), Μαρίνος (Ρουκάβινα).

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις κατά την άφιξη του στο γήπεδο

“Είναι μέρα γιορτής. Περιμέναμε έξι ολόκληρα χρόνια τη στιγμή. Νομίζω ότι έγινε μια πολύ καλή αρχή και ο ΠΑΟ θα συνεχίσει την πορεία του. Θέλω να πιστεύω ότι και η ομάδα ποδοσφαίρου θα ακολουθήσει το μπάσκετ.

Δεν μπορώ να προδικάσω αν ο ΠΑΟ θα μείνει ενωμένος. Ευχή μου είναι να βρει η ομάδα το δρόμο της και να γράψει νέες σελίδες δόξας στην ιστορία του.”

Σέντρα στον αγώνα

19.50 Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το φιλικό.

19.40 Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας καπνογόνα και πήγαν μπροστά από τους οργανωμένους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του δικού τους πρωταθλήματος.

19.35 Ο Τζιμπρίλ Σισέ παρέλαβε το χρυσό παπούτσι ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

19.20 Παλιοί και νέοι παίκτες που θα αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και αποθεώθηκαν από τον κόσμο. 

19.05 Από τα μεγάφωνα ακούγεται κάλεσμα στους φιλάθλους να μην μπουν στο γήπεδο έτσι ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ.

18.40 Συνθήματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού κατά των πολιτικών… ζητούν άμεση λύση στο θέμα του γηπεδού στο Βοτανικό.

Στις 19.30 θα ξεκινήσει το φιλικό ματς μεταξύ των λευκών και των πράσινων.

Οι λευκοί που επέλεξε ο Μίμης Δομάζος:

Τζόρβας, Οικονομόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Σιμάο, Μαραγκός, Κλέιτον, Λιβαθηνός, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρότσα.

Οι πράσινοι που επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Βαζέχα, Σαραβάκος

Ειδικά διαμορφωμένη σκηνή έχει στηθεί μπροστά από τη φισούνα βαμμένη στα χρώματα του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν 8 σκαλιά όσα δηλαδή τα νταμπλ της ομάδας και αναγράφεται: “Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ελλάδος 2010”.

Από νωρίς έχει αρχίσει ο κόσμος να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Το πέταλο των οργανωμένων είναι ήδη γεμάτο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε